UUDEN ECLIPSE CROSS PHEV:N HINNAT JULKAISTU
< LATAA HINNASTO JA VARUSTETIEDOT
KLIKKAAMALLA PDF -PAINIKETTA
Haluatko lisätietoa tai tarjouksen? Täytä olla oleva lomake ja saat ensimmäisten ihmisten joukossa tietoa, kutsun koeajoon, ensiesittelyyn jne.

Tiedote 3.2.2021

Uusi Mitsubishi Eclipse Cross – Aina nelivetoinen ladattava hybridi

 

Uusi Eclipse Cross pitää sisällään lukuisia uudistuksia sekä mallin ulko- että sisäpuolella. Lisäksi iso muutos on se, että uusi Eclipse Cross on jatkossa Suomessa myynnissä aina nelivetoisena ladattavana hybridinä.

Uuden Eclipse Cross PHEV:in ladattava hybridijärjestelmä on toteutettu samalla periaatteella kuin sen isommassa sisarmallissa, Euroopan myydyimmässä ladattavassa katumaasturissa, Outlander PHEV:issä. Järjestelmä koostuu 2,4 litraisesta bensiinimoottorista ja kahdesta sähkömoottorista etu- ja taka-akseleilla. Järjestelmä vaihtaa ajotilaa automaattisesti täyssähköisestä sarja- ja rinnakkaishybridiksi kunkin ajotilanteen mukaan.

Nopeimmillaan ajoakku voidaan ladata 80 % varaustasoon 25 minuutissa (CHAdeMO-pikalataus). Kotipistorasiassa (10A) lataus 80 % varaustasoon kestää noin 5,5 tuntia. Uuden Eclipse Cross PHEV:in hybridijärjestelmän kokonaisteho on 185 hv ja sisältää vakiona Mitsubishin S-AWC -nelivetojärjestelmän. Toimintamatka sähköllä on jopa 45 kilometriä. Yhdistetyt CO2-päästöt ovat 46 g/km ja vetokyky on luokassaan johtava 1500 kg.

Uuden Eclipse Cross PHEV:in etumaskin ilme on muotoiltu entistäkin virtaviivaisemmaksi Mitsubishin ”Dynamic Shield” -muotokielen mukaisesti. Lisäksi uusi Eclipse Cross PHEV on saanut kokonaan uudelleen muotoillun takaosan ja uudet taka-ajovalot. Uudelleen muotoilun ansiosta auton pituus on kasvanut 140 mm, joka on mahdollistanut myös tavaratilan tilavuuden kasvattamisen 471 litraan (+23 l). Eclipse Cross PHEV on varustettu myös uudella 8” infotainment-järjestelmällä.

Uuteen Eclipse Cross PHEV:iin on saatavana viisi eri varustetasoa: Inform, Invite, Intense, Instyle ja Instyle SF. Malliston alkaen-malli, eli Inform on jo kattavasti varusteltu. Vakiovarusteita ovat esimerkiksi vakionopeudensäädin, 2-alueinen automaatti-ilmastointi, etutörmäysvaroitin, kaistavahti, automaattiset kaukovalot, 18” kevytmetallivanteet ja 8” infotainment-järjestelmä. Malliston kattavimman Instyle SF -varustetason vakiovarusteina löytyy vastaavasti nahkaverhoilu, navigointijärjestelmä ja kattoikkuna.

”Uusi Eclipse Cross PHEV yhdistää monet niistä ominaisuuksista, joita suomalaiset autonostajat hakevat tällä hetkellä uudelta autoltaan. Näitä ovat esimerkiksi katumaasturin korimalli, neliveto ja ladattava hybridi. Uskomme, että uusi Eclipse Cross tulee ottamaan luokassaan vahvan aseman uuden mallin sekä Mitsubishin jo tunnetun hybridiosaamisen ja laadun ansiosta”, kertoo Bergé Auto Nordicsin Mitsubishi-johtaja Jyrki Mäkinen.

 

Uuden Eclipse Cross PHEV -malliston hinnat alkavat 36 390 eurosta (Inform 4WD PHEV). Ennakkomyynti käynnistyy 10.2. ja virallinen lanseeraus tapahtuu toukokuun puolivälissä, jolloin myös ensimmäiset asiakastoimitukset alkavat.

AUTOSEIN Oy

Automyynti puh. 06 - 414 0905

Huolto/varaosat puh. 06 - 414 4654

Käyntiosoite:
Rajatie 41, 60510 Seinäjoki

Y-tunnus: 0864320-3

Rekisteritiedot

Verkkolaskutustiedot

© 2020 Autosein Oy