top of page
VERKKOKAUPPATILAUKSIA KOSKEVAT SOPIMUSEHDOT

Myynti- toimitus- ja maksuehdot
Tarjoaja ja sopimusosapuoli

Sopimusosapuolenasi kaikissa verkkokaupassamme tehtävissä tilauksissa on:

Autosein Oy
Rajatie 41
60510 Hyllykallio
Suomi
S-posti: verkkokauppa@autosein.fi
Verkkosivu: www.autosein.fi
Alv-tunnus: FI08643203

Tuotteiden maksaminen tapahtuu yleisimmillä luottokorteilla. Voit myös pyytää verkkokaupassa tuotteen laskulle. Lasku on hyvä vaihtoehto silloin, kun et ole varma tuotteen sopivuudesta autoosi (laita tilauksen lisätietokenttään autosi rekisteri- tai alustanumero). Tuotteiden toimitustapa on nouto. Mikäli kuitenkin toivot, että tuote lähetetään sinulle, ota meihin yhteyttä verkkokauppa@autosein.fi. Laskemme mahdollisimman järkevän toimituskustannuksen tuotteelle. Kaikille tuotteille ei ole mahdollista (suuret ja raskaat tuotteet) kuljetusta järkevin kustannuksin.

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla ehjä ja virheetön sekä alkuperäisessä pakauksessa mikäli se on sellaisessa toimitettu. Palautuskustannuksista vastaa ostaja.

Tuotteiden takuut ovat tuotekohtaisia ja löydät takuutiedot tuotesivulta. Käytetyjä tuotteita koskee kuluttajalain mukainen suoja. Mikäli ostamassasi käytetyssä tuotteesta on virhe (virheeksi ei lueta käytönjäljet tai muu käytöstä johtunut kuluneisuus), ota yhteyttä meihin verkkokauppa@autosein.fi. Lisää käytetyn tuotteen virhevastuusta voit lukea kuluttajaviraston sivuilta: https://www.kkv.fi/kuluttaja-asiat/tavaroiden-ja-palveluiden-virheet/vastuu-kaytetyn-tavaran-virheesta/

bottom of page